Eén antwoord op “Nieuwe beheerder”

 1. Geachte,

  Via deze weg wil ik u op de hoogte stellen van de gewichtsbeperking tot maximaal 45 ton per voertuig op de twee bruggen in de Genneperweg over de Dommel en de Trompetterloop. Uit onderzoek is gebleken dat de bruggen in de ventwegen onvoldoende draagkracht hebben voor alle verkeer. Wij zijn daardoor genoodzaakt om tijdelijke maatregelen te gaan treffen om risico’s te voorkomen. Deze maatregelen zullen worden ingesteld vanaf maandag 7 januari 2019.

  Deze maatregelen zullen bestaan uit het plaatsen van bebording om de gewichtsbeperking aan te geven. Deze zullen worden geplaatst op de kruising met de St. Claralaan en bij de brug Trompetterloop nabij huisnummer Genneperweg 169. In 2019 zal een definitieve situatie worden bepaald, dit afhankelijk van mogelijkheden, wensen en budget.

  Ik zou u willen verzoeken uw toeleveranciers hiervan op de hoogte te stellen, want er is ter plaatse van de bruggen geen mogelijkheid om te keren.

  Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Maar mocht u vragen hebben over deze mail, dan ben ik bereikbaar via onderstaande gegevens.

  Met vriendelijke groet,

  Ruud Jacobs
  Realisatie, Beheer en Toezicht-Stadsbeheer
  0402386721
  ruud.jacobs@eindhoven.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *